Lézerrel lőtte szét a fiú vécét
2016. május 10. írta: prominent

Lézerrel lőtte szét a fiú vécét

xaft03.jpg

Így született meg Küklopsz. Megérkezett az X-Men: Apokalipszis film kétperces karakterklipje. Videó a tovább mögött!

Hogyan is született (vagy mutálódott?) Küklopsz az X-Menből? Éppen e kérdéskört járja körül a frissen kikerült kétperces jelenet az Apokalipszis alcímet viselő, Bryan Singer által rendezett filmből.

Egy istenség, minden erők erejét birtokló ősmutáns felébred évezredes álmából és nem a kedvére való világot talál, amit átsző a korrupció és a hihetetlen hatalomvágy. Úgy dönt, átveszi az uralmat a világ felett, és sajátos rend kialakítására törekszik. Ez azonban nem nézik jó szemmel a mutánsok, így hát felvértezve magukat a legkülönfélébb képességekkel szembe szállnak a halhatatlan Istennel.

James McAvoy lesz Charles Xaver, Michael Fassbender pedig Magneto, Jennifer Lawrence a titokzatos Mystique és Nicholas Hoult maga a Szörny, Rose Byrne pedig Moira MacTaggert illetve Lucas Till mint Havok lesz és új szereplőkkel is bővül a gárda. Itt lesz Alexandra Shipp mint Ciklon, Sophie Turner lesz Jean Grey, Ben Hardy pedig Angyal, valamint Tye Sheridan lesz Küklopsz, Olivia Munn pedig Psziché illetve Lana Condor pedig Jubilee. Oscar Isaac pedig maga az ellenség bőrébe bújik.

A filmet május 26-től vetítik a magyar mozik.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr88701904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása