Meg kell menteni a Kalapost!
2016. május 10. írta: prominent

Meg kell menteni a Kalapost!

alice.png

Mert megőrült. Jobban, mint korábban bármikor. Pedig! Újabb részlet jött ki az Alice Tükörországban filmből. Videó a tovább mögött!

Teljesen elborult az elméje a Kalaposnak. Tudja ezt Alice is. Azt azonban nem is sejti, hogy a kór sokkal veszedelmesebb és pusztítóbb, mint az elsőre gondolja. Felkeredik hát, hogy az idő vasfogával és persze a steampunk minyonokkal megküzdve, egy sor akadályon átjutva, kicselezve még a legnagyobb ellenfelet is megmentse régi barátját. Nem kis feladat, de Alice-t nem olyan fából faragták, hogy bármitől is megfutamodjon.

Ezzel indít és e köré épül a Tim Burton által életre hívott Alice Csodaországban folytatása. A Tükörországban semmi sem az, aminek látszik, vagy ami nem is látszik, az sem az. Hogy ez a nyakatekert és fejrállt világban mégiscsak megérkezzen a nem normális normalitás, Alice-nek komoly elhatározásokat kell véghezvinni.

A szereplő gárdában láthatjuk, hogy Mia WasikowskaJohnny DeppAnne Hathaway és Helena Bonham Carter korábbi karaktereikben térnek vissza, ugyanakkor új arcokként feltűnik Sacha Baron Cohen és Rhys Ifans.

A Johnny Depp, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter szereplésével készült Alice Tükörországban című filmet június 2-től játszák a magyar mozik.

Itt egy újabb részlet a filmből.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr868702058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása