Hová tűntek a szereplők az Amerika Kapitányból?
2016. május 11. írta: prominent

Hová tűntek a szereplők az Amerika Kapitányból?

where-is-nick-fury2.jpg

A Polgárháború alcímű rész minden az egyben film. Egy kicsi Bosszúállók, Fekete Párduc, Hangya és Pókember. De van, ami kimaradt! Miért? Részletek tovább!

Feltűnt, hogy ellentétben a beharangozásokkal, mégsem szerepel a filmben minden, amit előrejeleztek? Mi történt? Miért nem szerepel a filmben pl.: Nick Fury vagy éppen mi maradt a vágóasztalon?

Nos, Stephen McFeely és Christopher Markus írók az LA Timesnak meséltek a részletekről. Először Nick Fury került szóba.

"Nem akartuk őt kitenni annak, hogy választania kelljen az egyik vagy a másik oldalt illetően. Mert nem való ebbe az univerzumba. És nem akartuk belepréselni egy másikba, hogy 'Még mindig a kormányzattal van? Úgy áll a kormányzat ellen, hogy közben támogatja?' Sok lehetséges vitát eredményezett volna, amire nem volt hely a filmben... Ő az a pasi, aki az egészet összetartja. Ő egyfajta szülőként van jelen a Bosszúállóknál. Így hát hagyjuk el a szülőket, és engedjük, hogy ezt a gyerekek megoldják. Lássuk, sikerül-e a gyerekeknek megbirkózniuk a feladattal úgy, hogy nincs ott a kormányzat támogató hangja. És hát... ahogy láttuk, nem igazán végezték jól a munkájukat." - fogalmazott Markus.

Egy másik kihagyott elem lett az Amerika Kapitány és a Fekete Özvegy túlzott konfrontációja, amit végül kivágtak a filmből.

"(Kapitánynak és Özvegynek) nyilvánvalóan mély kapcsolata van, annak ellenére is, hogy az ellentétes oldalon állnak és nem tudhatod, mennyiszer lett volna szükség az összecsapásukra. Így hát mellőztük. Úgy látom, e harc nélkül is működik a film." - fogalmazott a fandalgo.com-nak McFeely.

Amikor arról kérdezték, ki nyert volna a küzdelemben, McFeely annyit fűzött hozzá: "Asszem, Kapitány. De mondjuk, hogy elszalasztotta a pillanatot. Ez hogy hangzik?"

black_widow_captain_america_the_winter_soldier-wide.jpg

Az Amerika Kapitány: Polgárháború című filmet világszerte játszák a mozik, és mindezidáig összesen több mint 700 millió dollárt hozott.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr368707704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása