Gyermekrablóvá vált Michael Fassbender és Alicia Vikander
2016. május 15. írta: prominent

Gyermekrablóvá vált Michael Fassbender és Alicia Vikander

lightbetweenoceans-fassbender-vikander-baby-window-700x316.jpg

Szívbemarkoló drámában játszik a két sztár. Megjött a Light Between Oceans előzetese. Megnézhető a tovább mögött!

Nem egy mindennapi történet az övék. Tom Sherbourne négy évig szolgált a nyugati fronton, majd visszatér Ausztráliába és egy világítótorony-őrként dolgozik a Janus Rockban, fél napi utazásra a parttól. Erre az elzárt ki szigetre szezonális csupán egy hajó köt ki. Ide hozza fiatal, merész és szerető feleségét, Isabelt. Évekkel később Isabel már túl van két vetélésen és egy halvaszületett gyermek után, mély gyászban él. Ekkor a tenger felől gyermeksírást hall. Egy csónak ér partot, ahol is egy halott férfi és egy élő csecsemő van. Tom, aki a precíz jegyzeteket készít és a háború során hihetetlen erkölcsi megítélést szerzett, azonnal jelenti akarja az esetet. Azonban Isabel úgy hiszi, hogy a gyermek Isten ajándéka és Tom ellenkezése ellenére mégis megtartják és sajátjukként nevelik Lucy-t. Mikor a lány kétéves lesz, Tom és Isabel visszatér a szárazföldre és tudatosítják, vannak más emberek is a világon. Választásuk egyiküket tönkre teszi.

A DreamWorks közzétette a The Light Between Oceans című film trailerét, amiben Michael Fassbender (X-Men: Eljövendő múlt napjai, Macbeth), Alicia Vikander (Ex Machina) és Rachel Weisz (A Bourne hagyaték, Óz a hatalmas) játszik. A történet M.L. Stedman debütáló regényében található, amit 2012-ben jelent meg a Simon and Schuster kiadónál.

A saját forgatókönyvéből a filmet Derek Cianfrance (Blue Valentine) rendezi és szeptember 2-től látható a mozikban.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr878718160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása