Többet látunk Spielberg új meséjéből
2016. május 16. írta: prominent

Többet látunk Spielberg új meséjéből

orias.jpg

Idén nyáron a világ óriásibb lesz, mint azt képzelnéd. Megjött A Barátságos óriás újabb előzetese. Poszter és trailer a tovább mögött!

A Walt Disney Pictures új előzetese hangulatos filmet ígér. A Roah Dahl klasszikusát, ami magyarul a Szofi és a Habó címen jelent meg Spielberg varázsolta mozivászonra.

A BFG (Mark Rylance) ő maga egy óriás, vagyis Big Friendly Giant (Nagy Barátságos Óriás) egészen más többi társa Óriásföldjén. Még a magassága se óriási, mintegy hét méteres, hatalmas fülekkel rendelkezik és kissé bűzös. Nem úgy Bloodbottler (Bill Hader) és Fleshlumpeater (Jemaine Clement) akik viszont kétszer olyan magasak, ráadásul ijesztők és embereket fogyasztanak. Ezzel szemben a mi kis óriásunk orrborkát eszik. Egy nap egy angol árvaházban élő, tízéves kislány,t Sophie-t (Ruby Barnhill) egy éjszaka egy hatalmas kéz felkapja takaróstul az ágyból és magával hurcolja a barlangjába. Ám Sophie hamarosan rájön, hogy a fajtájához képest alacsony óriás kedves és jámbor, és megmutatja Sophienak földjét, ahol álmokat gyűjt és azt küldi a gyerekeknek, valamint a kislányt bevezeti az álmok varázslatos és titokzatos világába.

bfgposter_0.jpg

Ez így mind szép és jó, csakhogy egymásra olyan hatással vannak, ami feltűnik a többi óriásnak is, akik ezáltal mellőzve érzik magukat és felkelést szerveznek. Erről tudomást vége Óriásunk és Sophie Londonba a királynőhöz (Penelope Wilton) járulnak, hogy figyelmeztessék a közelgő veszélyre. Illetve először is meg kell győzniük Őfelségét és szobalányát, Mary-t (Rebecca Hall), hogy léteznek óriások. 

Bemutatója augusztus 26-án lesz Magyarországon.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr948721242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Velato 2016.07.12. 16:13:13

Ebből az írásból nem tudtam meg, hogy miért érdemes megnézni ezt a filmet. Hihetetlen, hogy ma már mindenki, aki úgy érzi hogy gondolata van, írhat blogot az Indexen...
süti beállítások módosítása