Magyarul is megszólal A hét mesterlövész
2016. május 18. írta: prominent

Magyarul is megszólal A hét mesterlövész

maxresdefault_4.jpg

Megjött a magyar szinkronos előzetes. Jó kis remake van születőben. Trailer a tovább mögött!

A történet az eredetire hajaz, tehát Rose Creek városában egy undok és erőszakos Bartholomew Bogue (Peter Skarsgaard) uralja, aki ellen felkel hét törvényen kívüli mesterlövész, vadász és szerencsejátékos. Név szerint Sam Chisolm (Denzel Washington), Josh Farraday (Chris Pratt), Goodnicht Robicheaux (Ethan Hawke), Jack Horne (Vincent D'Onofrio), Billy Rocks (Byung-Hun Lee), Vasquez (Manuel Garcia-Rulfo) és Red Harvest (Martin Sensmeier). Míg felkészülnek egy hihetetlenül erőszakos mészárlásra a városban, e hét zsoldos ott találja magát az események középpontjában és egy olyan küldetésben, ami már nem csak a pénzről szól.
A forgatókönyvet A törvény nevében írója, Nic Pizzolatto és A Védelmező szerzője, Richard Wenk jegyzi.
További szerepekben Haley Bennett, Matt Bomer, Billy Slaughter és Vinnie Jones is látható lesz.
Az 1960-ban készült, John Sturges által rendezett filmet egy japán rendező, Akira Kurosawa 1954-es, A hét szamuráj című klasszikusa ihlette. Abban Yul Brynner, Steve MxQueen, Charles Bronson, James Coburn és Robert Vaughn játszott.
A hét mesterlövész remakeje szeptember 23-tól lesz látható a mozikban.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr938727598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása