James Bond nem kívánságműsor
2016. május 30. írta: prominent

James Bond nem kívánságműsor

tom-hiddleston-james-bond-pic.jpg

Diktatórikusan eldöntik, ki legyen az új 007-es ügynök. Addig még találgatni se érdemes. Részletek a tovább mögött!

Kezdjük ott, amit tudunk. Először nem Daniel Craig lesz őfelsége titkos ügynöke és a filmet nem Sam Mendes rendezi. És akkor most itt tartunk. Merthogy Mendes a Walesben tartott Hay Fesztiválon beszélt arról, hogy szép volt, jó volt, de elég volt.

"Hihetetlen kaland volt, imádtam minden percét, de úgy gondolom, itt az idő átadni másnak." - mondta, s hozzátette: "A következő rendező egészen másféle irányból érkezhet. Én történeteket mesélek. És a nap végén olyan történeteket akarok, amikben új karakterek vannak."

Mendes első James Bond filmje a Skyfall volt, ami 2012-ben világszerte lenyűgöző bevételt, mégpedig 1,108 milliárd dollárt hozott. A második filmje a Spectre volt, ami globálisan 880 millió dollár bevételt termelt. Mindkét film címszerepét Daniel Craig alakította, akiről időközben kiderült, nem vállal több James Bond szerepet.

Ahogy az lenni szokott, megindultak a találgatások, hogy ki léphet a helyébe. Legtöbbször Tom Hiddleston neve merült fel, de voltak hangok, amik Jamie Bell-t vagy Idris Elba-t látnák szívesen a szerepben. Bár, az MGM, Sony Pictures vagy éppen ebben a tekintetben atyaúristennek számító Barbara Broccoli producer még nem hallatták a hangjukat.

De ahogy Mendes is szótl, a szereplő kiválasztási folyamata "nem demokrácia... Barbara Broccoli majd eldönti, ki legyen az új Bond, és ennyi."

forrás: ap

De akkor lássuk, ti kit látnátok szívesen a szerepben?

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr678758090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása