Mit művel Hugh Jackman Patrick Stewarttal?
2016. június 10. írta: prominent

Mit művel Hugh Jackman Patrick Stewarttal?

wolverine3bar.jpg

Jött egy csomó új kép a Wolverine 3 forgatásáról. Izgalmasak és spoileresek! Részletek és képgaléria a tovább mögött!

Korábban már láttunk képeket az öregedő Farkasról, most azonban új képekkel árasztott el minket a JustJared portál és felfedte a 20th Century Fox égisze alatt megvalósuló Wolverine 3 részéről. A képeken Hugh Jackman mellett Patrick Stewart látható, aki Professzor Charles Xavier karakterként tűnik fel. Emellett látható lesz Boyd Holbrook, Stephen Merchant, Richard E. Grant, Eriq La Salle, illetve Elise Neal valamint Elizabeth Rodriguez.

Úgy hírlik, hogy a fő ellenség nem más, mint Wolverine kedvenc csapata, az X Fegyver. Amiről még nem tudjuk, hogyan is fog együtt szerepelni a The Reavers-ekkel, azaz a kiborgokból álló bűnbandával, de tippre az lesz, hogy szövetkeznek Farkas ellen, illetve annak, X-23 nevű klónja ellen.

A New Orleansban készült képeken az látszik, hogy Farkas épp tolja ki Professzor X-et egy kaszinóból és velük tart egy ifjú hölgy is.

A James Mangold által rendezett film forgatókönyvét David James Kelly írta és korhatáros besorolást kapott. A Wolverine 3 c. filmet 2017. március 3-án mutatják be a mozik.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr828798520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása