Hátborzongató fantáziával támad Tim Burton
2016. június 20. írta: prominent

Hátborzongató fantáziával támad Tim Burton

gyerek.jpg

Megérkezett a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei c. film második trailere. Előzetes a tovább mögött!

Fej nélküli magas gyerek, vagy egy édi kislány, akinek a koponyájában egy húsevő szörny falatozik, és még megannyi "különleges" képességű gyerek egy elhagyatott szigeten, ahol egy angol lédi uralkodik. Minden más csupán ámítás. Vagy ez is csak a képzelet műve? Nos, ezt (is) kell megállapítania Jake-nek, akit egy családi tragédia miatt rémálmok gyötörnek. Kezelőorvosa úgy véli, jót tenni számára egy kis utazás, amit hogy hogy nem egy elhagyatott szigeten él meg, ráadásul egy árvaházban, ahol egykoron nagyapja is nevelkedett. A helyszíni árvaház azonban egy új világ kapuja is egyben, ahol a Vándorsólyom kisasszony furcsa és különleges gyermekekre vigyáz.

A Tim Burton által rendezett Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei című film az azonos című, 2011-ben kiadott Ransom Riggs könyvéből készült. Eva Green, Asa Butterfield, Rupert Everett illetve Judi Dench valamint Samuel L. Jackson főszereplésével készült filmet szeptembertől játszák a mozik.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr608826298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása