Vérszomjas zombik falatoznak belőlünk
2016. június 21. írta: prominent

Vérszomjas zombik falatoznak belőlünk

girlwithallthegifts-melanie-zombies.jpg

Ez egy másfajta élőhalottakról szóló történet. Ijesztőbb mint az eddigiek. Megjött a The Girl With All the Gifts előzetese.

A Warner Bros. Pictures angliai fiókja kihozott egy trailert egy új zombilmből, ami a The Girl With All the Gifts címet viseli és a Birmingham bandája c. sorozatot is rendező Colm McCarthy bábáskodott felette. A főbb szerepekben Sennia Nanua-t, Gemma Arterton-t, Glenn Close-t és Paddy Considine-t láthatjuk.

A nem túl távoli jövőben az emberiséget egy mutáns gombás fertőzés támadja meg, ami átveszi a test felett a hatalmat és az áldozatokat húsevő "éhezőkké" változtatja. Csupán néhány gyermek immunis erre az infekcióra. Egy katonai bázison, valahol az angliai vidéken, egy sor tesztet végeznek ezeken a gyerekeken. A kegyetlenségeket dr. Caldwell biológus vezeti. Annak ellenére, hogy a világ népességét megtizedelő zombi-kórokozókkal vannak ezek a gyerekek megfertőzve, mégis normális gondolataik és érzéseik vannak. S míg állandóan az emberi hús után sóvárognak, ami a betegség eredménye, ezek a másodgenerációs "éhezők", akik gondolkodnak és éreznek, képesek arra, hogy segítségükkel megtalálják a gyógymódot.

girl.jpg

A gyermekek naponta iskolába járnak, akiket mindig Parks őrmester felügyel. Ám csak egy kislány, Melanie, lép ki a tömegből. Ő különleges. Emberibb a többinél, és imádja tanárnőjét, Miss Justineau-t. Mikor a bázist lerombolják, Melanie Miss Justineau-val, Parks őrmesterrel és dr. Caldwell-lel együtt megszökik. A mocskos Nagy Britannia látképében Melanienak rá kell jönnie, mi is ő valójában és végül el kell döntenie a saját és az emberi faj sorsát.

A The Girl With All the Gifts c. horrorisztikus filmet szeptember 23-tól játszák a mozik Angliában, magyarországi bemutatóról egyelőre nincs hír.

-br-

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr208830290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása