Tom Cruise ismét bekattan
2016. június 22. írta: prominent

Tom Cruise ismét bekattan

jackreacher2.jpg

Nem tartja meg a nőt, és ügyefogyottan akciózik. Megjött a Jack Reacher Never Go Back teljes előzetese. Ez van tovább!

Jack Reacher minden csak nem egy tipikus akcióhős. Mer önreflexiót gyakorolni és lerombolni mindazt a kliséhalmazt, amivel az akciófilmeket telepakolják. Az előző rész is kiemelkedő volt és a legújabb trailer alapján a folytatás sem lesz másként.

A Paramount Pictures és a Skydance Media kidobott egy vadiúj, immár teljes előzetest a Jack Reacher: Never Go Back (Jack Reacher: Nincs visszaút) című Edward Zwick által rendezett filmhez, ami Lee Child író tizennyolcadik bestseller regényéből készült. Főszereplője Tom Cruise, aki mellé az Így jártam anyátokkal és a Bosszúállók: Ultron kora sztárja, Cobie Smulders jön, de a Szégyentelenekből is ismert Danika Yarosh, valamint a Szökés sorozat és az Éhezők viadala filmsorozat sztárja, Robert Kepper is feltűnik.

A történet szerint Reacher visszatér korábbi egységéhez, és kap a nyakába egy súlyos vádat is: állítólag tizenhat éve gyilkosságot követett el. Valamint elképzelhető, hogy van egy kamasz lánya.

"– Terjeszd a szeretetet és a megértést – jelentette ki Reacher. – Csak akkor használj erőszakot, ha feltétlenül szükséges.
– Ezt ki mondta?
– Azt hiszem, Lev Trockij.
– Agyonverték egy jégcsákánnyal Mexikóban.
– Ez önmagában még nem teszi érvénytelenné az álláspontját.
– Mi volt az álláspontja?
– Szerintem megcáfolhatatlan. Azt is mondta, hogy „ha nem tudod észérvekkel meggyőzni az ellenfeledet, akkor győzd meg azzal, hogy a járdába vered a fejét”. Nagyon egészséges ösztönökkel rendelkezett. Úgy értem, a magánéletében. Attól eltekintve, hogy agyonverték egy jégcsákánnyal Mexikóban."

- részlet a Jack Reacher: Nincs visszaút című könyvből.

A Jack Reacher: Nincs visszaút c. akcióthriller október 21-én érkezik az amerikai mozikba, magyarul csak 2017 nyarán lesz elérhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr478832766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása