Jason Statham újra tökéletesen gyilkol
2016. június 23. írta: prominent

Jason Statham újra tökéletesen gyilkol

mechanic-spider-man.jpg

Meg kell mentenie a nőjét, hát munkába áll. Foglalkozása: bérgyilkos. Megjött a Mestergyilkos 2 trailere, és van poszter is. Ez van tovább!

Nem igazán volt nagy szám a Mestergyilkos első része, kellően ignorálták is az emberek, 2011-ben potom 62 millió dollárt hozott világszerte. Bár sejthető volt, hogy folytatás készül, hiszen az eredeti, 1972-es Charles Bronsonos verziótól eltérően a fő karakter, azaz Arthur Bishop életben marad, mégis meglepetés. És íme, jött is egy előzetes. Ami persze hozza a klasszikus akciófilmek jegyeit. Nincs itt semmi látnivaló, lehet oszolni. Ám, ha valakit mégis érdekel, alant megtalálja a trailer.

mechanic-resurrection.jpg

A történet első blikkre, meg többedikre is, tök egyszerű: Bishop nőjét elrabolják, hogy vele zsarolják, mivel három embert el kell tennie láb alól, úgy, hogy az mindennek, csak ne gyilkosságnak látszódjon. Ebben ugye ő vérprofi. Jónőjét Jessica Alba alakítja, és úgy adódik, hogy Tommy Lee Jones-t is ki kell nyírnia.

mechanicposter.jpg

A Summit Entertainment égisze alatt megvalósult Mechanic: Resurrection (Mestergyilkos: Feltámadás) című filmet Bangkokban forgatták Dennis Gansel felügyelete alatt és bár januárra tervezték, de csak augusztus végén kerül a mozikba.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr138835984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása