Bridget Jonesnak gyereke van és nem fél használni
2016. június 28. írta: prominent

Bridget Jonesnak gyereke van és nem fél használni

bjb.png

Megjött az új előzetes az örök-szingli testes nőről. Újra hozza a formáját! Trailer a tovább mögött!

Bizonyára minden valamirevaló vénasszonynak és csajos filmet még nem látó csajszinak igazán szórakoztató kikapcsolódást ígér az új Bridget Jones film. A Universal Pictures és a Working Title kiadott egy új trailert a Bridget Jones babát vár című filmjéből. Amiben persze a Grace Klinika McCsábítója próbál a szívéhez jutni. A szeptember 16-án debütáló filmben Renée Zellweger és Colin Firht mellé érkezik Patrick Dempsey.

Miután Bridget szakított Mark Darcyval, a nőnek valahogy nem akar összejönni az "boldogan élünk, míg meg nem halunk", így hát negyvenakárhány évesen újra egyedülálló, de már nem igazán érdekli, hogy bepasizzon és helyette inkább a munkájára összpontosít. Egy vezető hírproducer ő, aki a régi és néhány új barátjával veszi körül magát. Ám, mint általában Bridgetnél, most sem mennek úgy a dolgok, ahogyan azoknak menniük kellene, szokás szerint ismét kicsúszik a talpa alól a talaj (szó szerint), na és épersze jön Ő a NagyŐ, Jack (Dempsey) személyében, aki teljes ellentéte Mr. Darcynak. És Bridget persze úgy marad, mármint terhes lesz. Csakhogy mindössze ötven százalék biztos az apa kiléte. El is viszi mindkettőt a szülész-nőgyógyászhoz (Emma Thompson), és úgy ügyeskedik, hogy számára kiderüljön, ki az apa.

Zellweger és Firth korábban mindkét Bridget Jones filmben szerepelt, 2001-ben és 2003-ban, és együttesen a két film összesen 540 millió dollárt hozott.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr1008852618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása