Megtalálhatták a Dungeons and dragons film főszereplőjét
2016. június 29. írta: prominent

Megtalálhatták a Dungeons and dragons film főszereplőjét

dungeons.jpg

Izgalmas hírek érkeztek az asztali szerepjáték megfilmesítéséről. Ifjú sztárt találtak a szerepre. Részletek tovább!

A Warner Bros. Pictures égisze alatt megvalósuló Dungeons and Dragons filmhez nagy erővel keresik a főszereplőt, és a Deadline úgy tudja, hogy megkeresték Ansel Elgort ifjú színészt, a Csillagainkban a hiba sztárját, hogy neki ajánlják a Rob Letterman által rendezett film főszerepét.

A Dungeons and Dragons egy asztali szerepjáték, amit 1974-ben dobtak piacra és azóta játékosok és rajongók millióit sikerült megnyernie. A hihetetlen népszerűségi játék számos írót, rendezőt, játékdizájnert és más kreatív emberkét ihletett meg.

A film ötlete már 2013-ban felmerült, azonban a stúdió a Hasbro közötti jogi megegyezés egészen tavalyig váratott magára, és akkor már bejelentették, hogy filmet készítenek a játékból.

Egyébként első tv-s megjelenése egy animációs sorozat volt még 1983-ban, majd 2000-ben követte egy élőszereplős változat Courtney Solomon rendezésében. Amiben nem volt sok köszönet, és a film szépen meg is bukott. De nem adták fel, és készült egy tévéfilm 2005-ben, ez volt a Dungeons and Dragons: Wrath ot the Dragon God illetve csak DVD-forgalmazásban megjelent további film, a Dungeons and Dragons: The Book of Vile Darkness.

A forgatókönyvet a Démonok között 2 film írója, David Leslie Johnson szerzi. Bemutató időpontja egyelőre nem ismert.

-br-

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr628854054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása