Lányos apák rémálma lett James Franco
2016. június 30. írta: prominent

Lányos apák rémálma lett James Franco

whyhimbar.jpg

Miért pont ő? Kérdezi sok apa a lányát annak új választottjáról. Érkezett két előzetes a Why Him? vígjátékhoz. Ez van tovább!

Nem egyszerű a csajozás, még akkor sem, ha minden kritériumnak megfelelsz. Hát még akkor, ha nem nyered el barátnőd apja szimpátiáját. Így van ez a Why Him? című komédiában is, amiben az iskolai szünet ideje alatt Ne (Bryan Cranston) meglátogatja lányát (Zoey Deutch) a standfordi egyetemen, ahol azonban élete legnagyobb rémálmával szembesül: lánya válaszottja egy semmirekellő nyikhaj, Laird (James Franco), aki egy Szilícium-völgyi milliárdos, de ez sem hatja meg az apát. Azt gondolja, hogy nem illik a lányához. Megindul hát a harc. Számos helyzetkomikum várható. A John Hamburg által rendezett filmben feltűnik még Robert Duvall, Ed Harris, Vincent D'Onofrio, Danny McBride és Selena Gomez is, és idén karácsonykor érkezik a mozikba.

whyhim.jpg

Jött két trailer, egy Red Band-es (felnőttes) és egy Green Band-es (ami nem felnőttes).

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr788857026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása