Jövő hétvégén érkezik a Zsivány Egyes előzetese
2016. július 06. írta: prominent

Jövő hétvégén érkezik a Zsivány Egyes előzetese

zse.jpg

Tessék beírni a naptárba, hogy naprakész legyél: július 15-én debütál az új Star Wars film trailere. Egyéb részletek tovább!

rogue-one-cast-photo-d23-1536x864-521514304075-1.jpg

StarWars Celebrationnel indul a jövő hét Londonban, de az amerikai rajongók is megkapják a maguk szórakozását, mégpedig a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet trailerében, amit július 15-én, pénteken mutatnak be. Az Így készült a Star Wars című kulisszák mögötti Az ébredő erő titkai: Egy filmes utazás című dokufilm eredetileg a Star Wars: Ébredő erő DVD és Blu-Ray kiadványon szerepel, ám bemutatják televízióban is. Amerikában az ABC tv-adó tűzi műsorára és egyúttal a Zsivány Egyes trailerét is bemutatják, amit előtte a londoni Celebration panelen lesz látható, majd pedig online. Szóval izgalom a köbön!

rogueone0001.jpg

A Zsivány Egyes történetében egy csomó ellenálló összeáll, hogy elcsórják a Halálcsillag terveit. Számos sztárt látunk benne: Felicity Jones, Mads Mikkelsen, Diego Luna, Riz Ahmed illetve Forest Whitaker.

A Gareth Edwards rendezte Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet című filmet december 16-án mutatják be a mozik. 
-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr278870702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása