Nick Jonast csicskáztatja James Franco
2016. július 11. írta: prominent

Nick Jonast csicskáztatja James Franco

james_1.png

Nyomasztó trailer érkezett a Goat című filmhez. Így alázzák a sulis gólyákat. Felkavaró előzetes a tovább mögött!

A gólyatábori erőszak és különféle megalázó gyakorlatok elvégeztetése az újoncokkal nem egy újkeletű dolog. Most a Paramount Pictures az egyre elharapózó gólyákat érintő visszaélésekről forgattatott filmet. Ez a Goat, ami bemutatja a férfiasság, az erőszak és a testériség kialakulásához vezető utat. Durván, nyersen és életszerűen.

Éppehogy próbálja feldolgozni a rémisztő nyári élményeket a tizenkilenc éves Brad Land (Ben Schnetzer) és máris a főiskolán találja magát, megpróbál visszazökkenni a normális életbe. Tesója, Brett (Nick Jonas) pedig a már beilleszkedve az egyetemre és a testvériesség reklámozásával próbálja csábítani Bradet, és biztonságot, népszerűséget és életre szóló barátságok kialakítását ígéri. Brad nagyon vágyik arra, hogy csatlakozhasson hozzájuk, ám egy szörnyű, és erőszakkal és válogatott kínzásokkal illetve megaláztatásokkal teli hét alatt lassacskán rádöbben, hogy a fiúból férfivá válás és az ún.: testvériség homlokegyenest ellentétes, mint azt képzelte és brutális tapasztalásokon kell átesnie.

goat.jpg

Andrew Neel rendező valós eseményeken alapuló történetet hoz el, amiben Ben Schnetzer és Nick Jonas mellett feltűnik Gus Halper, Danny Flaherty, Virginia Gardner, Jake Picking és James Franco is.

A Goat premierjét szeptember 23-án tartják New Yorkban, Los Angelesben és néhány más, nagyobb városban illetve digitálisan valamint a VoD szolgáltatáson keresztül is elérhető lesz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr468880126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása