Chris Pratt ágyéknál feszülős nadrágban is jól lő
2016. július 18. írta: prominent

Chris Pratt ágyéknál feszülős nadrágban is jól lő

cp.jpeg

Jött egy új trailer A hét mesterlövész westernfilmhez. Remélhetően nem az összes lövöldözést lőtték el nekünk. Előzetes a tovább mögött!

Fegyvervirtuózok lesznek a hetek, akik megmentik a Rose Creek városkát, amit egy iparos, nevezetesen Bartholomew Bogue (Peter Sarsgaard) tart a markában. A városlakók egyre rosszabbul viselik a véreskezű irányítást, ezért kétségbeesett lépésre szánják rá magukat, felbérelnek hét különféle személyiségű mesterlövészt, hogy ugyan védjék már meg a hőn szeretett településüket.

Így aztán Sam Chisolm (Denzel Washington), Josh Farraday (Chris Pratt), Goodnight Robicheaux (Ethan Hawke), illetve Jack Horne (Vincent D’Onofrio), Billy Rocks (Byung-Hun Lee), valamint Vasquez (Manuel Garcia-Rulfo), és Red Harvest (Martin Sensmeier) igyekeznek újra békés mederbe terelni Rose Creek életét. Ám eközben rá kell jönniük, hogy a pénznél itt már sokkal többről van szó. További szerepekben feltűnik Haley Bennett, Matt Bomer, Billy Slaughter és Vinnie Jones.

mag3.jpg

A Sony Pictures és az MGM most egy új előzetest adott ki az 1960-as A hét mesterlövész remakejéből, amit Antoine Fuqua (Kiképzés, A védelmező) rendezett.

A törvény nevében sorozat forgatókönyvírói feleltek az új mesterlövészes filmért, ami szeptember 22-én kerül a magyar mozikba.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr428899584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása