Godzilla most Japánban pusztít
2016. július 19. írta: prominent

Godzilla most Japánban pusztít

godzilla-resurgence-trailer-1.jpg

Katonai pornós új trailer érkezett a Godzilla Resurgence (Godzilla: Feltámadás) c. filmhez. Animésok figyelem!

Már az első előzetes is igazán félelmetesre sikeredett, amikor is a Godzilla feltámadásáról értékeztünk. Ezúttal sincs ez másként a Hideaki Anno és Shinji Higuchi keze munkáját dicsérő alkotás legújabb trailerénél sem.

A Toho Pictures filmjében olyan CGI-t alkalmaztak, amivel a legfélelmetesebb szörnyet sikerült megalkotni. Bár tizenkét éve kvázi befejezték a Godzilla ténykedését a Final Wars epizóddal, július 29-én mégis újra a mozikba küldik, hogy ijesztgesse a szigetország lakóit.

A készítők a film kapcsán elárulták, másfajta irányt szabtak a történetnek, ugyanis a jelenkori világ a számos terrortámadással és természeti katasztrófákkal elveszítette az ártatlanságát. Így tehát várható, hogy ezúttal a korábbi finomabb verziókhoz képest jóval vérszomjasabb fenevad pusztítását lesz alkalmunk látni. Mármint, akik Japánban élnek. Nálunk ugyanis még nem jelezték, hogy mozikban bemutatnák a Godzilla: Resurgence (Godzilla: Feltámadás) című filmet. Az alkotásban egyébként 328 mellékszereplő lesz látható, s a főbb szerepeket Hiroki Hasegawa, Yutaka Takenouchi, Satomi Ishihara alakítja.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr808901334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása