Emily Blunt esernyőjébe kapaszkodik Meryl Streep
2016. július 29. írta: prominent

Emily Blunt esernyőjébe kapaszkodik Meryl Streep

streeppop.jpg

Föld felett fognak szállni. Visszatér Mary Poppins és sztárok érkeznek a szereplőgárdához.

Nagyban keresi a Walt Disney Pictures a Mary Poppins folytatásában szereplőket. Korábban már kiderült, hogy Emily Blunt, aki Mary Poppins lesz és Lin-Manuel Miranda, a Hamilton sztárja pedig egy utcai lámpásgyújtót, Jacket formálja meg. És legújabban pedig a három Oscar-díjas színésznő, Meryl Streep castingolásáról érkezett hír.

A Variety filmes szaklap úgy tudja, Streep Topsyt, Poppins kuzinját fogja alakítani. A Vadregény rendezője, Rob Marshall a Mary Poppins Returns filmnél bábáskodik.

A történetet illetően visszatérnek a sötét időszakos Londonba, ahová a P. L. Travers szerző eredetileg behelyezte. és elég bő regénytörténet áll rendelkezésre. Ami arra engedhet következtetni, hogy folytatásokat terveznek.

A Mary Poppins Returns c. zenés filmet 2018. december 25-én mutatják be a mozik.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr978921810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása