Látványos kaszkadőrvideó az Assassin's Creed forgatásáról
2016. augusztus 15. írta: prominent

Látványos kaszkadőrvideó az Assassin's Creed forgatásáról

assassins-creed-film-header-1280jpg-685176_1280w.jpg

Negyven méter magasból történő valódi ugrást filmeztek. Kevesebb trükk, több valóság. Hirdetik a készítők.

Most pedig betekinthetünk egy kicsit az idén decemberben érkező Assassin's Creed mozi kulisszái mögé. A Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons és Michael K. Williams főszereplésével készült filmadaptáció úgy kápráztat, hogy minél kevesebb trükköt tartalmaz. Legalábbis Kurzel rendező szerint megpróbálták minél hitelesebben megoldani.

Így aztán kevesebb digitális trükkel és sokkal inkább valódi akcióval készültek, mint például a videóban is látható közel negyven méter magas toronyból való ugrással. A kaszkadőr a videóban elárulja, hogy fenntről a biztonsági matrac olyannak tűnik mint egy A4-es papír. És arra kell megérkeznie, lehetőleg biztonságosan. Hogy ezt hogyan oldották meg, az látható a látványos videóban.

Az Assassin's Creed film az Ubisoft saját fejlesztésű játékából készült, még akkor is, ha a korábbi, a Perzsia hercege nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

A filmet december 21-től játszák a mozik.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr8010412600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása