Így néz ki Jake Chambers a Setét torony filmben
2016. augusztus 20. írta: prominent

Így néz ki Jake Chambers a Setét torony filmben

darktower.jpg

Van más világ is a jelenleginél. Hirdeti a Stephen King regényéből készült film reklámfotója. Képgaléria tovább!

A Sony Pictures marketingje továbbra is dübörög és kellően reklámozza a Setét torony című King-adaptációt. Legújabban Tom Taylor ifjú színész twitteren posztolt egy új képet a készülő filmből, és láthatóvá tette Jake Chamberst.

Idris Elba a filmben Roland Deschaint alakítja, mint a Harcos, aki összeütközik a fő ellenségével Randall Flaggal, akit Matthew McConaughey alakít. Hozzájuk csapódik Tom Taylor, aki Jake Chamberst kelti életre, de itt lesz Abbey Lee (Mad Max: A harag útja, Neondémon) mint Tirana és Fran Kranz (Ház az erdő mélyén) aki Pimli lesz, azaz Randall Flagg jobbkeze. További szerepekben Jackie Earle Haley-t (Watchmen: Az őrzők, Rémálom az Elm utcában), Katheryn Winnicket (Vikingek) és Claudia Kiimet (Bosszúállok: Ultron kora) láthatjuk.

A Setét torony regényfolyam Roland Deschain kalandjait követi, aki Középföld utolsó harcosa és keresztül-kasul vándorol Középföld posztapokaliptikus mezején és egy erőteljes és mágikus helyet keres, amit úgy hívnak A Setét torony. Amúgy a film nem követi szigorúan King nyolcrészes regényfolyamát, hanem egy szabad utángondolása lesz a történetnek.

A Nikolaj Arcel által rendezett A Setét torony című filmet 2017. február 17-én mutatják be a mozik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr8910809142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mindenannyi 2016.08.21. 06:51:56

"Van más világ is a jelenleginél." - Ennek a mondatnak így nincs sok értelme. Az eredeti úgy szól magyarul, hogy: "Menjen hát! Vannak még más világok is!"

Netuddki. 2016.08.21. 10:39:36

"Amúgy a film nem követi szigorúan King nyolcrészes regényfolyamát, hanem egy szabad utángondolása lesz a történetnek."

Ajjaj! Szóval sokkal szarabb lesz.
Mellesleg kinek jutott eszébe fekete színészt választani Roland szerepére? A regényben egyértelműen fehér karakter, amire egy csomó minden épül a regényben. Sőt van egy kikacsintás is egy Clint Eastwood plakát előtt. "Pont úgy néz ki mint a harcos, vagyis nem egészen persze, de nagyon hasonlít."
Eastwood persze már nem biztos, hogy el tudná jászani, ez a hajó már elment. A fia meg a fiatal Roland szerepére lett volna tökéletes. Már ha az alma...

exterminador 2016.08.21. 12:15:50

@Tibi !: hát igen, Idris Elba erre a szerepre teljes melléfogás volt - persze, lehet, hogy valami félreértelmezett politikai korrektség miatt történt a dolog, de ha már mindenáron fekete színész kellett a filmbe, hát Susannah/Detta Walker a regényben az volt. Sőt, éppen ez volt az egyik konfliktusforrás a második kötetben. Vagy belőle meg fehéret csinálnak? Esetleg egyáltalán nem is fog szerepelni? (Ha jól látom, az imdb oldalon nem szerepel a neve.) Ez valami teljesen elhibázott próbálkozásnak tűnik.

mindenannyi 2016.08.21. 12:23:51

Valahogy úgy lesz, hogy se Susannah, se Eddie nem jelenik meg a filmben, őket kihagyták, illetve "egybegyúrták" Roland karakterével. Legalábbis SK ilyet írt a facebook oldalán. Hát nem szerették ezért az ötletért, és igazából az ilyen dolgok miatt úgy vagyok vele, hogy talán meg se nézem a filmet, valami tök szart fognak ebből csinálni, ami baromira halivúdi, csak semmi köze nem lesz a könyvhöz.
süti beállítások módosítása