Már nem akar színészkedni Michael Fassbender
2016. augusztus 31. írta: prominent

Már nem akar színészkedni Michael Fassbender

michaelfassbender.jpg

Szögre akasztja hivatását. Egy időre. Közben mással foglalkozna. Hogy mivel? A tovább mögött kiderül.

 

Abbahagyja a színészkedést Michael Fassbender, mert elege lett a folytonos hajtásból és kicsit visszafogja magát. De csak a színészkedést akasztja a szögre szűk egy évre, és közben a harminckilenc éves filmsztár más projektekre összpontosítana, mint például saját produkciós cégének ügyes bajos dolgait intézné. Ronan Bennett forgatókönyvíróval összeállt és létrehozta a Finn McCool Films produkciós cégét, amiben a produceri feladatok mellett forgatókönyvírással és fejlesztéssel is megpróbálkozna. Így aztán a közeljövőben semmilyen filmszerepet nem kíván elfogadni.

Úgy fogalmazott, hogy legalább hat és nyolc hónap kiszakadásra van szüksége.

"Nem csinálok majd semmit. Illetve annyira semmit, hogy csak a színészetet hagyom abba egy kis időre. Szünetre van szükségem."

Az Alicia Vikanderrel egy párt alkotó filmsztár jelenleg az Assasin's Creed filmjének utómunkálataiban vesz részt, tekintve, hogy ő a producer. Még mindig a filmvágásnál tartanak.

-br-

forrás: list.co.uk

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr4411666164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása