Javier Bardem satnya az új Karib tenger kalózaiban
2016. október 03. írta: prominent

Javier Bardem satnya az új Karib tenger kalózaiban

pirates0006.jpg

Hullajó és sötét a Disney új filmje. Megjött a Pirates of the Caribbean: Dead Men tell no tales előzetese.

A Fear the walking dead második évad fináléja közben mutatta meg az AMC a Walt Disney Pictures új Karib tenger kalózai filmjének rövid előzetesét.

A Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales című filmet a norvég rendezőpáros Espen Sandberg és Joachim Rønning (Kon-Tiki) rendezi és visszatér Johnny Depp mint Jack Sparrow kapitány, valamint Orlando Bloom mint Will Turner illetve Barbarosa kapitány szerepében ismét Geoffrey Rusht láthtjuk. De ami még érdekesebb, hogy az Oscar-díjas Javier Bardem főgenya lesz, aki Salazar kapitány névre hallgat. És a fiatal női közönség számára vonzó lehet a Demóna és Az emlékek őre sztárja Brenton Thwaites, aki egy újoncot, Henry-t alakítja. Ugyanakkor feltűnik még Paul McCartney is.

Új kalandba keveredik a balszerencsés Jack Sparrow kapitány, miután elhagyja őt a jószerencséje és baljós szelek fújnak akkor, amikor a rettegett Salazar kapitány halott kalózokkal próbálja elpusztítani, akik az Ördög háromszögéből érkezve arra vetemednek, hogy minden kalózt megsemmisítsenek. Jack egyetlen reménye Poszeidón szigonya, amivel átveheti a hatalmat a tengerek felett.

A filmet 2017. május 26-án vetítik a mozik.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr8011762955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása