Megvan, kiket etetnek meg a dinókkal?
2016. november 07. írta: prominent

Megvan, kiket etetnek meg a dinókkal?

jurassicworld0002.jpg

Új szereplők érkeznek a Jurassic World folytatásába. Nem világos, hogy dinóeledel lesznek-e.

Vagy őrültek lesznek, vagy olyanok, akikért nem kár és szépen felfalják őket a dinoszauruszok. Ezt tudom elképzelni, s aztán meglehet, tévedek. Mindenesetre a Variety filmes szaklap hozakodott elő azzal, hogy a Jurassic World 2 részben feltűnik Toby Jones (Amerika Kapitány: Az első bosszúálló, Éhezők diadala) és Rafe Spall (Prometheus, Haláli hullák hajnala). Azt már nem említik, hogy milyen szerepben is bukkanhatnak fel, bár legszívesebben dinókkal etetném meg őket. :)

A lehetetlen és a Szólít a szörny filmek rendezője, azaz J. A. Bayona lesz az, aki ezúttal a Jurassic World második része felett bábáskodik, mivel az előző rendezője, Colin Trevorrow a kilencedik Star Wars-szal lesz elfoglalva. Ő egyébként korábban már elárult ezt-azt a készülő filmről. EZEN a linken megtaláljátok a részleteket. Előzetesen annyit: sokkoló és sötét lesz.

Ami a további szereplőket illeti, a főszerepek ugye adottak: Chris Pratt és Bryce Dallas Howard. Illetve rebesgetik, hogy Jeff Goldblum is szívesen visszatérne.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr7611941375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása