Élet-halál harc Kincsemért
2016. december 15. írta: prominent

Élet-halál harc Kincsemért

kincsem01.jpg

Megjött a magyar csodalóról szóló film előzetese. Szex, szerelem, poénok és rengeteg kaland. Videó a tovább mögött!

Csodájára járnak az elképesztő sebességgel vágtató Kincsem paripához. A híres magyar ló világraszóló sikert tudhat maga mögött, ezért nyilvánvaló volt, hogy története vászonra kívánkozik. Herendi Gábor, a Valami Amerika rendezője keze alatt megszületett a Kincsem című romantikus kalandfilmje, amit egyebek mellett a keszthelyi Festetics kastélyban illetve a bécsi Práterben forgatták.

kincsem02.jpg

A több mint kétmilliárd forintos állami támogatással megvalósult filmben Nagy Ervin alakítja a főhőst, Blaskovich Ernőt, aki elképesztő bravúrt produkálva sikert sikerre halmoz a lóversenyeken. A történet szerint azonban mindezt arra használja, hogy valahogyan borsot törjön apja gyilkosának, Otto von Oettinngen (Gáspár Tibor) orra alá. És különféle zsiványságokkal próbálja megleckéztetni Oettingent, még úgy is, hogy viszonyba bocsátkozik annak lányával, akit Petrik Andrea alakít.

kincsemplakat.jpg

Igazi sztárparádé látható: Fekete Tibor, Seress Zoltán, Gyabronka József és Kovács Lehel. A Kincsem című magyar filmet 2017. március 16-án mutatják be a mozik.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr2712050467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása