Halálfélemmel rohannak a dinók elől a Jurassic World folytatásában
2017. december 04. írta: prominent

Halálfélemmel rohannak a dinók elől a Jurassic World folytatásában

din.jpg

Kitör egy vulkán és elszabadulnak a dinoszauroszok. Fusson, ki merre lát. És sikíthat is! Videóval.

Szépen adagolják a kedvcsinálókat a Jurassic Wold: Bukott birodalom című amerikai filmhez. A Chris Pratt és Bryce Dallas Howard főszereplésével készült dinós alkotásban is lesz "futás és sikítás", akárcsak az első Jurassic Park filmben, ahol Ian Malcolm (Jeff Goldblum) intette óva a látogatókat az ősi állatoktól. És ő is játszik majd az új filmben, illetve ott lesz még dr. Henry Wu szerepében BD Wong.

A történetről nem sok minden derült ki, a rendező J. A. Bayona korábban csak annyit árult el, hogy a Jurassic Park filmben elejtett mondatot gondolták tovább, nevezetesen, mi történik, ha két fajt (az embert és a kihalt dinókat) összeeresztik a jelen időben.

A 2018. június 7-én a magyar mozikba kerülő filmben mellékszereplőként feltűnik James Cromwell, Toby Jones, Geraldine Chaplin, Ted Levine és Rafe Spall.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr3813427825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása