Prostik és bérgyilkosok polgárháborúban nehezítenek egy küldetést
2019. szeptember 02. írta: prominent

Prostik és bérgyilkosok polgárháborúban nehezítenek egy küldetést

frr.jpg

Nem számít se polgárháború, se buja vágyakat ígérő nők és kegyetlen ellenfelek sem. Észak- és Dél Amerika hídján elszabadul a pokol.

Valós történetek ihlették a Panama című filmet, amely 1989-ben játszódik az akkori vad korszakban. A polgárháború sújtotta területre küldi legjobb katonáját, James Becker volt tengerészgyalogost Stark parancsnok, hogy megbízhatatlan ellenfelekkel nagy értékű megállapodást kössön. És ugyanígy jól fel kell kötnie a gatyáját Beckernek, akit Frank Grillo (Bosszúállók: Végjáték) alakít, hogy ne csábuljon el a minden bájukat bevető olcsó szajhák és az erőszakot reggeli fogyasztó bérgyilkosok ajánlataitól, miközben épp összeomlóban van a polgárháború sújtotta ország. Starkot Morgan Freeman alakítja.

A Daniel Adams (A világítótorony őrei) által rendezett Panama című akciófilmet idén novemberben kezdik forgatni, a bemutató dátuma még nem ismert.

-prominent-

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr9015036078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása