Összefognak a sztárok a vízmérgező óriáscég ellen
2019. szeptember 19. írta: prominent

Összefognak a sztárok a vízmérgező óriáscég ellen

dark-waters-mark-ruffalo-social.jpg

Sötét és sokkoló titkokra derít fény Mark Ruffalo a Dark Waters című thrillerben. Megérkezett a film előzetese.

Egy ügyvéd is állhat a legsötétebb titkok feltárása mögött, csak elég állhatatosnak kell lennie. Ilyen levakarhatatlan a Mark Ruffalo által megformált ügyvéd is, aki nyomába ered több gyanúsan magas számú halálesetnek, amelyekhez köze lehet a világ legnagyobb vállalatainak - mérgező víz miatt hunynak el az emberek. Az igazság felfedése folyamatában azonban mindent kockára tesz: a jövőjét, a családját és a saját életét is.

dark-waters-e1568816922570.jpg

A Todd Haynes (Carol) által rendezett filmet a Gátlástalanok c. tv-sorozat szerzője Matthew Carnahan és Mario Correa jegyzi, és Ruffalo mellett láthatjuk Anne Hathaway-t, Tim Robbins-t, Bill Camp-et, valamint Victor Garber-t, Mare Winningham-et, William Jackson Harper-t és Bill Pullman-t,

A Dark Waters című film idén november végén kerül a mozikba.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr3915130488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása