Predátorokra vadászik Nicolas Cage
2019. szeptember 27. írta: prominent

Predátorokra vadászik Nicolas Cage

primal-trailer-2019.jpg

Egy fehér jaguár és egy bérgyilkos is lőtávolba kerül. Megérkezett a Primal című akcióthriller előzetese.

Állatvadász nemcsak négylábú ragadozókra vadászik, hanem bérgyilkosokra is szívesen lő. Ezt hozza a néhány moziban bemutatandó és november nyolctól online is elérhető Primal című akcióthriller, amelyben Nicolas Cage alakítja a főszerepet. Az Oscar-díjas színész fehér jaguárt akar elejteni és közben egy bérgyilkos is a látókörébe kerül.

Amikor Frank Walsh (Cage), vadász és különleges és egzotikus állatokra specializálódott gyűjtő rálel egy értékes fehér jaguárra az állatkertben, úgy gondolja, ez sima hajóút lesz. Csakhogy a hajón nemcsak az ő értékes zsákmányában két ragadozó is lakat mögött van: a nagymacska és egy politikai bérgyilkos, akit kiadtak Amerikának. Miután a bérgyilkos kiszabadul – és azt követően a jaguár is szabadon kószál a hajón – Franknek van mit csinálnia, hogy ismét zár alá kerüljön a rakománya.

A Nick Powell (A Bourne-rejtély és Resident Evil kaszkadőre) által rendezett Primal című filmben szerepet kapott Famke Janssen (X-Men), Kevin Durand (A negyedik), LaMonica Garrett (A CW-s Arrowverse-ből), és Michael Imperioli (Maffiózók).

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr615174804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paráznabillegető 2019.09.28. 17:22:47

gagyinak tűnik. egyből dvdre adják ki, esetleg előtte bepróbálkoznak a netflixnél, amazonnél, disneynél?
süti beállítások módosítása