Készül az élőszereplős Hófehérke
2019. szeptember 30. írta: prominent

Készül az élőszereplős Hófehérke

snow-white-seven-dwarfs-remake-production-start.jpg

Felújítják a történetet, a Disney készíti és lesznek törpék is. Részletek a tovább mögött!

Folytatja a Disney a régi meséinek élőszereplőssé tételét, mivel úgy látja, ezzel tudja leginkább átadni azok üzenetét a mai kor nemzedékének (- vagyis megérezték a pénz szagát). A Szépség és a szörnyeteg, a Dzsungel Könyve, Dumbo valamint az Oroszlánkirály, az Aladdin után készül egyébként a Kis hableány és Mulan élőszereplős változata, illetve a Susi és Tekergő idén novemberben érkezik a Disney+ csatornára.  

Így hát idő kérdése volt, mikor kerül sorra a Hófehérke és a hét törpe újragondolása. A hírek szerint elég jól haladnak az előkészületi munkálatok és ugyan a főszereplők kiléte egyelőre ismeretlen, Marc Webb, a Csodálatos Pókember rendezője vállalja, hogy direktora lesz, a forgatókönyvet a Lány a vonaton írója, Erin Cressida Wilson körmöli, és Mark Platt producerkedése mellett Benj Pasek és Justin Paul (La La Land, A legnagyobb showman) szerzőpáros jegyzi az új zenét.

A hírek szerint 2020 márciusában kezdődik a forgatás a kanadai Vancouverben, a bemutató dátuma egyelőre nem ismert. Tippre 2021 nyara illetve kora ősze lehet.

A Hófehérke és a hét törpe eredetijét 1938-ban mutatták be a Grimm fivérek meséje alapján. A Disney változatában egy ifjú hercegnőt halálra ítéli a gonosz királynő, merthát a nem ő a legszebb a vidéken. Miután menedéket talál egy csapat apró bányászok otthonában, Hófehérke mérgezett almába harap és mély álomba zuhan, amelyből csak a herceg igaz csókja ébresztheti fel. Az eredeti mese bizonyos elemeit már többször felhasználták, legutóbb a 2012-es Hófehérke és a vadász című élőszereplős filmben, azonban egyik verzió se közelíti meg a Walt Disney-s változatot.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr5615184382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2019.10.01. 20:22:20

"Folytatja a Disney a régi meséinek élőszereplőssé tételét, mivel úgy látja, ezzel tudja leginkább átadni azok üzenetét a mai kor nemzedékének (- vagyis megérezték a pénz szagát). "
Nekem is ez szokott eszembe jutni, miért nem lehet a mai nemzedéknek a saját sztorijait összerakni? A válasz az, hogy az pénzügyileg kockázatos.
süti beállítások módosítása