Nem tudni, miről szól a film, de Ryan Reynolds játszik benne
2019. október 01. írta: prominent

Nem tudni, miről szól a film, de Ryan Reynolds játszik benne

reynolds-underground-releas.jpg

Akciófilmnek titulálják, vannak arra utaló jelek. Megjött az előzetese az ismeretlen témájú Netflix-filmnek.

Nem sokat árul el a Netflix a 6 Underground című akciófilmjéről. Bár kihozták a trailert, de nem sokat árul el a történetről. Így tehát marad a képkockákról kitűnő információk: van benne jócsaj, autós üldözés, repülés, magaslesen ugrálás, felhőkarcolóra mászás és arról való leugrás, csodálkozós tekintetek, sok-sok CGI és akció, röpke gyömösz, vicces beszólások, a világ legnagyobb mágnese, lövöldözés, robbantás, pöpec zene.

És akiket látni meg nem is az Ryan Reynoldson (Deadpool) kívül Dave Franco (SzemfényvesztőkThe Disaster Artist), Manuel Garcia-Rulfo (A Hét mesterlövész, Sicario 2. - A zsoldos), Adria Arjona (Tűzgyűrű: Lázadás, Határok mentén), illetve Corey Hawkins (Kong: Koponyasziget, BlacKkKlansman), Ben Hardy (X-Men: Apokalipszis), Lior Raz (Fauda), Mélanie Laurent (A végső hadművelet) valamint Payman Maadi (13 óra: Bengázi titkos katonái).

A Michael Bay által rendezett film december 13-án lesz elérhető a Netflixen.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr5115186168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása