Modernkori zsiványfilmmel érkezik Guy Ritchie
2019. október 02. írta: prominent

Modernkori zsiványfilmmel érkezik Guy Ritchie

gentlemen.jpg

Sztárokkal pakolta meg az új alkotását, megérkezett a The Gentlemen előzetese.

Visszatér a gyökereihez Guy Ritchie, aki legutóbb az Aladdin-t vitte vászonra. A The Gentlemen az előzetes alapján visszahozza azt a tipikusan Guy Ritchie-s stílust, amit annyira szeretünk az angol rendezőtől.

A korábban viccesen hangzó Toff Guys címen futó projektet a kissé nézőbarátabb The Gentlemen címmel 2020. január 24-én érkezik a mozikba és egy jól menő marihuánabirodalom vezetőjének, bizonyos Mickey Pearsonnek (Matthew McConaughey) a viszontagságát mutatja be, mivel elterjed a pletyka, hogy megszabadulna a birodalmától, ami aztán feketehumorral ötvözött helyzetkomikumokba csap át. Ritchie mellett Marn Davies és Ivan Atkinson írta a forgatókönyvet.

Olyan sztárokat sikerült megnyerni a projektre, mint Matthew McConaughey (Dallas Buyers Club) Hugh Grant (Négy esküvő és egy temetés), Collin Farrell (Nyughatatlan özvegyek), Henry Golding (Kőgazdag ázsiaiak), Michelle Dockery (Downton Abbey), Charlie Hunnam (Tűzgyűrű), Jeremy Strong (Succession) és Eddie Marsan (Sherlock Holmes).

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr515188386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása