Bajkeverő nyuszik újra bevetésen
2019. október 19. írta: prominent

Bajkeverő nyuszik újra bevetésen

peter-rabbit-2-domhnall-gleeson-james-corden-sony.jpg

Folytatást kapott a Nyúl Péter animációs film. Megjött az előzetese és a poszter, amiket a tovább mögött találtok!

Igazán mókás kis bundás teremtmények újfent nekiveselkednek, hogy megkeserítsék az emberek életét, különben megenné őket az unalom. Ez volt a fő motívuma a Nyúl Péter című egész estés animációs filmnek, aminek most elkészült a folytatása és a Sony Pictures elhozta a Peter Rabbit 2: The Runaway előzetesét.

A Beatrix Porter története alapján Péter nyuszi miután Bea és Thomas, az ő és nyúltársainak gazdái összekötik az életüket, nem hazudtolja meg magát és akarva-akaratlanul is zűrből zűrbe keveredik. A kerten túl eljut a városba, ahol szembesül önmagával, és miután a családja mindent kockáztat érte, elgondolkodik azon, hogy vajon milyen nyúllá szeretne válni.

peter-rabbit-2-poster.jpg

A vicces jelenetekben ezúttal se lesz hiány, és a Will Gluck által rendezett film a tervek szerint 2020 húsvétján kerülne a mozikba.

Az első filmet vegyes kritika fogadta, ám világszerte 320 millió dollárt hozott, többet, mint a hasonlóan családi film, a Paddington 2, ami 225 millióval zárt.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr3115234964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása