Sztárok gyújtják fel Chicagót
2019. október 29. írta: prominent

Sztárok gyújtják fel Chicagót

trial.jpg

Igaz történetet visznek vászonra, egy csomó hírességgel. Háborúellenes film lesz a The Trial of the Chicago 7.

Kihívásokkal teli időket él a világ, és a Paramount Pictures úgy látta jónak, ha megvalósítja a The Trial of the Chicago 7 című filmes projektjét, ami az 1968-as vietnami-háborúellenes törekvéseket eleveníti fel. A Deadline információi szerint Michael Keaton (Batman, Spotlight) is csatlakozik a drámához, amit az Oscar-díjas Aaron Sorkin rendez. Keaton Ramsey Clark szerepébe bújik. Mellette pedig egy csomó igazi nagyágyú vállalt szerepet: William Hurt (Erőszakos múlt, Goliath), J.C. MacKenzie (Az Ír, Elit játszma), Eddie Redmayne (Legendás állatok: Grindelwald bűntettei), Sacha Baron Cohen (Alice Tükörországban), illetve Seth Rogen (Rossz szomszédság), Joseph Gordon-Levitt (Snowden), Jonathan Majors (A kokainkölyök), valamint Alex Sharp (Csaló csajok) és Kelvin Harrison Jr. (12 év rabszolgaság).

A valós történetek alapján készülő The Trial of the Chicago 7 tüntetőket követ, akik megzavarták a Demokrata párt 1968-as gyűlését, mégpedig a vietnámi háború ellenes „karnevállal”, amely végül zavargásokba torkollott. A demonstrálók téglákat dobáltak, a rendőrök válaszként könnygázt vetettek be, és Chicago központja lángokba borult. A kijárási tilalom csak tovább fokozta az erőszakot. Az összecsapásokat követően a független nyomozók nyolc rendőrt és ugyanannyi tüntetők vádoltak, beleértve Hoffmant, aki hamis pénzzel próbálta megzavarni a New York-i tőzsdét. A rendőrséget nem, ám a tüntetőket lázadásra való felbujtással vádolták.

A The Trial of the Chicago 7 filmet 2020. október 2-án mutatják be a mozik.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr5715270960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása