Parádés szereposztással jön az új Batman-film
2019. november 06. írta: prominent

Parádés szereposztással jön az új Batman-film

btm.jpg

A denevérember történetének ezúttal egy másik szelete kerül előtérbe. Megjöttek a részletek. Ezek vannak a tovább mögött!

Amíg az emberek nem unják meg, nincs vége. Lehet ezt is mondani az új, Warner által tető alá hozandó Batman-film kapcsán. A Matt Reeves által írt és rendezett, egyszerűen csak The Batman címen futó projekthez egy csomó jónevű sztárt próbálnak leszerződtetni.

Elsőként jött az, hogy Robert Pattinson (Csillagok határán, A világítótorony) lesz Bruce Wayne/Batman, s a legújabban pedig arról van szó, hogy a fiatalabb sötét lovag mint nyomozó történetében Alfred Pennyworth-ot Andy Serkis (A gyűrűk ura, A majmok bolygója, Star Wars) alakítja, míg Pingvinnek Colin Farrell-t (Legendás állatok és megfigyelésük, Dumbo) nyerték meg. James Gordon detektívet pedig Jeffrey Wright (Westworld, Az éhezők diadala) játszhatja. Zoe Kravitz (Legendás állatok és megfigyelésük, A beavatott) lesz Selina Kyle vagyis Macskanő, Paul Dano (Fogságban, Vadon, 12 év rabszolgaság) pedig Rébusz karakterébe bújik.

A sci-fi elemekkel megtűzdelt The Batman filmet 2020 januárjában kezdik forgatni az Egyesült Királyságban, és a tervek szerint 2021. június 25-én kerül a mozikba.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr3615292772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása