Élethalál harc kutyaszánnal az alaszkai vadonban
2019. december 07. írta: prominent

Élethalál harc kutyaszánnal az alaszkai vadonban

togo.jpg

Versenyfutás az idővel a behavazott északi tájon. Megjött a Disney+ csatorna Togo filmjének előzetese.

Gyilkos hajszában kell gyógyszert szállítani az alaszkai vadonban, hogy megmentsék az embereket a biztos haláltól, s ehhez kutyaszánnal kell átszelni mintegy 700 km-t. Nagyjából erről szól a Disney+ új, Togo című filmje. Az igaz történeten alapuló film főszerepét Willem Dafoe alakítja, aki Leonhard Seppal bőrébe bújik. Ő volt az, aki 1925-ben a tundrán kalandos útra indult hűséges társával, Togo nevű szibériai huskyval, hogy az alaszkai Nome városka lakói életét megmentse, miközben egy kegyetlen betegség szedi áldozatait. Seppalnak a végeláthatatlan út során nemcsak önmagával, hanem a hatalmas hóvihar és a természet elemeivel is meg kell küzdenie.

Az Ericson Core által rendezett Togo filmben feltűnik még Julianne Nicholson, Christopher Heyerdahl, Richard Dormer, Michael Greyeyes, illetve Michael McElhatton és Michael Gaston. A film december 20-ától lesz látható a Disney+ műsorán.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr7115342506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tom Taylor 2019.12.08. 20:20:48

Dafoe szép lassan igazi színészóriássá vált. Nagyszerűen alkotja meg a karaktereit! Ez a szerep is jól áll neki.
süti beállítások módosítása