Még nem unják az emberek a Halálos iramban 7 filmet
2015. április 20. írta: prominent

Még nem unják az emberek a Halálos iramban 7 filmet

fast7-gallery-2.jpg

Erősen tartja magát a Paul Walkertől búcsúzó film a bevételi listán. Olyannyira kedvelik, hogy minden várakozást felülmúlt.

fast7-gallery-9.jpg

Jót tesz a halál. Ezzel a morbid utalással lehet leginkább kifejezni azt, ami most a Halálos iramban hetedik epizódjánál tapasztalható, hiszen egészen pontosan 1,15 milliárd dolláros bevételt produkált. És még csak három hete vetítik a mozik. A film bevételét előrejelző jóslat beigazolódott.

Világszerte akkora őrület tapasztalható, amire ritkán van hasonló példa. Így hát minden idők hetedik legtöbbet kasszírozó filmje lett és első a Universal Picturesnél. Az azért nem semmi. Kivétel nélkül mindenhol bankot robbantott a jegypénztáraknál. Semmi sem tud a nyomába eredni a Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Lucas Black és Jason Statham valamint Kurt Russel illetve Luke Evans főszereplésével készült filmnek. Még akkor sem, ha maga a film gyenge történetet produkál.

01.jpg

Addig üsd a vasat, amíg izzik. - tartja a mondás, és ezért a Halálos iramban sorozat producerei már a tenyerüket dörzsölik, és megpróbálnak nemcsak egy, hanem mindjárt két bőrt lehúzni erről a történetről. Előzetesen már vannak olyan infók, hogy előkészületben van a sorozat nyolcadik epizódja.

luke.jpg

"Paul szokta volt mondogatni, hogy úgy látja, a Halálos iramban megéri a nyolcadik részt is. És végtére is, amit a tesód előjelez, azt úgy kell megcsinálni, hogy meg is történjen. Tehát ha a sors akarata (angolul: Fate - F8), akkor be kell teljesíteni. A mostani Paulért volt, a következő Paultól lesz." - fogalmazott Diesel.

fast7-gallery-12.jpg

Ám nem szabad elfeledni, hogy mindez nem történt volna meg, ha Paul Walker nem olyan tragikus körülmények között veszti életét. Ami valakinek veszteség, az a showbusinesben bizony bevétel. És az kompromisszumok nélküli.

gal-gadot-fast-and-furious-7-20140731025312-53d9af98cf413.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr627384092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása