Egy szál ágyékkötőben flangál Tom Hardy
2016. február 25. írta: prominent

Egy szál ágyékkötőben flangál Tom Hardy

tom-hardy-taboo.jpg

Megérkezett a Taboo című minisorozat előzetese. Állatias ösztönök, düh, elkeseredettség és újrakezdés. Trailer a tovább mögött!

Az 1814-ben játszódó Taboo című minisorozatban Tom Hardy egy James Keziah Delaney nevű vadon élő magának való pasast alakít és visszatér Londonba az otthonába, hogy harcoljon az East India Companyval, ami a közössége felett uralkodik. További szerepekben feltűnik Michael Kelly (Kártyavár) Jonathan Pryce (Karib tenger kalózai) és Oona Chaplin (Trónok harca) is.

Hivatalos szinopszis:

1814-ben járunk, a Taboo sorozat James Keziah Delaney viszontagságos életét követi nyomon, aki gyakorlatilag a világvégéről tér vissza a "civilizációba". Mindenki megrökönyödik a visszatértekor, ugyanis halottnak hitték. Afrikából Londonba tér vissza, megörökli az apja hajózási birodalmát és újraépíti az életét. Azonban apja hagyatéka egy méreggel teli pohár, és ellenség búj elő minden sötét bokorból. Jamesnek nincs könnyű dolga, hogy megőrizze mindazt, amije van és elkerüljön minden olyat helyzetet, amiért halállal lakolna. Meglehetősen sok titokzatos családi rejtélyre derül fény, amely összeesküvésekkel, gyilkossággal és megcsalással párosul.

A Ridley Scott és Steven Knight producerekkel fémjelzett nyolcrészes minisorozat Amerikában az FX-re jön, míg Angliában a BBC One csatornán lesz látható. Érdekessége, hogy a sorozatot Tom Hardy az apjával, Chips Hardyval fejlesztette. Rendezte Kristoffer Nyholm.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr338419980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása