Jennifer Lawrence kiszáll az X-Men filmből
2015. április 01. írta: prominent

Jennifer Lawrence kiszáll az X-Men filmből

x-men-mystique-movie.jpg

Nincs több Rejtély (Mystique), Jennifer Lawrence nem lesz része az X-Men filmeknek. Ezt maga a színésznő jelentette be. Ugyanis azt tervezi, hogy a jövőre bemutatandó X-Men: Apocalypse után már nem tér vissza.

Jennifer két nagyszabású franchise-ban is szerepel. Az Éhezők viadala (The Hunger Games) befejező részét idén mutatják be. Az X-Men: Apocalypse pedig jövőre érkezik a mozikba. Éppen ez utóbbiban alakított szerepéről nyilatkozott a huszonnégy éves színésznő.

"Ez lesz az utolsó, igen." - mondta az X-Men filmekben Rejtélyt alakító Jennifer. Az okát nem részletezte.

Simon Kinberg író korábban úgy nyilatkozott, hogy az X-Men: Apocalypse filmmel lezárul az a széria, amit az X-Men: Az elsők (The First Class) történettel elkezdtek, hogy befejezzék a szereplők ifjúkori, ezidáig ismeretlen történetét.

x-men-apocalypse-movie-scale-1024x682.jpg

Miközben azonban egy csomó új karakter kerül bemutatásra, mint az ifjú Árnyék, Küklopsz, Vihar és Jean Grey. Másrészről, azért oda kellene figyelni, mert lehetséges, nemcsak Jennifertől búcsúzhatunk, hanem James McAvoy-tól, Nicholas Houlttól és Michael Fassbendertől is. Meglátjuk!

forrás: MTV

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr437326276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gizmo26666 2015.05.15. 17:58:29

Végetért az ifjúkori történetük, most majd bemutatják a nyugdíjas x-men-eket, és végre visszatérhetnek az eredeti színészek, hogy kaszáljanak pár milliárdot a marvelnek. Csupán rozsomák lesz hiteletelen, mert a karakter nem öregszik, hugh jackman meg igen.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.05.19. 13:27:20

nem kár érte. nemvolt jó a szerepben.
süti beállítások módosítása