Michael Fassbender a Slow West filmben is szexi - Videó
2015. április 11. írta: prominent

Michael Fassbender a Slow West filmben is szexi - Videó

24-slow-west_w1200_h630.jpg

Könnyen az év westernfilmje lehet a Sundance filmfesztiválon nagy sikert aratott Slow West. A vadnyugati kaland azonban sokkal maibb hangzású és ettől lesz élvezhető.

slow_west_still.jpg

A díjnyertes nyolcvanhárom perces filmben egy kamasz fiú, Jay Cavendish (Kodi Smit-McPhee) Skóciából szerelmét, Rose-t (Caren Pistorius) keresve utazza át a tengert, hogy aztán lóháton nyugatra haladva kalandokból kalandokba keveredve és különös barátságot kialakítva a Silas Selleck-kel (Michael Fassbender) elérjék a beteljesülést.

west.jpg

Durva, romantikus, ám morbid humorban is gazdag Slow West az év egyik legjobban várt filmje lehet, amiben Michael Fassbender mindenét megcsillogtatja és a halál kapujában egy kiégett szivarvéggel a szájában is ellenállhatatlanul szexi tud lenni. Hiába, no, valamivel el kell adni a filmet.

west2.jpg

A John Maclean által rendezett filmet május 15-én mutatják be Amerikában, magyarországi premier nem várható.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr277357932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása