Megérkezett a Hangya új előzetese
2015. április 14. írta: prominent

Megérkezett a Hangya új előzetese

ant-man-film-releasing-date-and-cast1.png

A Marvel következő szuperhősfilmjének második trailere eloszlatja a korábbi kétségeinket és bebizonyítja, hogy ez egy mókás, vagány és cefetül látványos darab lesz.

A Marvel stúdiónál nincs megállás, így aztán miközben a világ már a májusban a mozikat elfoglaló Bosszúállókra figyel, ők szépen lassan tovább csepegtetik az egyéb projektjeik, jelen esetben a már készülő Hangya kedvcsinálóit is.

Az eredeti címén Ant-Man sztorijában a zseniális Hank Pym (Michael Douglas) egy olyan anyagot talál fel, amelynek segítségével nemcsak összezsugorodni képes, de kommunikál is a rovarokkal. Mivel már eléggé koros, ezért egy ifjú titán, az ex-sittes betörő Scott Lang (Paul Rudd) segítségét kéri, hogy vegye át a szerepét és egyúttal váljon azzá a hőssé, akire a megátalkodott Darren Cross, alias a Fullánk (Corey Stoll) megállításához szükség van. A Hangya július 23-án kerül a magyar mozikba.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr197366950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása