Új jelenetek a Jurassic World filmből
2015. május 06. írta: prominent

Új jelenetek a Jurassic World filmből

jurassicworld_65.png

Véres húscafatokkal támad az új tv-spot. Van néhány új szereplő is.

Szépen csepegtetik (szó szerint) a Jurassic World marketingesei az új infókat-jeleneteket, de csak annyira, hogy felkeltsék az érdeklődést. Nem spoilerezik túl, viszont kellően felcsigáz. Így van ez a sorrendben immár harmadik tv-reklámmal is, amit most hoztak nyilvánosságra.

Kevés ijesztő dolog van a fehér cápánál most a világon, és erre rá jön ugye egy dínó, ami fehércápákat falatozik... De a tv-spotban feltűnik egy új karakter is.

Előzményként: Láttuk már dinós témával csajozóst, meg vérszomjas vadállatokkal játszó képes beszámolót, ahogyan posztereket is, meg persze elérhető már a trailer is, a fődinóról van teljes kép, de egy régi ismerős visszatéréséről is tudomást szerezhettünk.

A folytatás 22 évvel az eredeti Jurassic Park története után, az eredeti helyszínen, a Nublar szigeten játszódik, amit 1,2 milliárd dollárból dinoszaurusz élményparkká alakítottak, és emberek milliói látogatják évente. A rengeteg látogató ellenére a bevételek nem hozzák vissza a befektetést, ezért egy újfajta attrakcióval próbálnak még több vendéget odacsalogatni. A laborokban létrehoznak egy genetikailag módosított hibrid dinoszauruszt, ami a későbbiekben elszabadul.

A Jurassic World filmben látható Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Ty Simpkins, Vincent D'Onofrio, Judy Greer, Omar Sy, BD Wong, Jake Johnson, Irrfan Khan, és Idris Elba.

A tervezett amerikai bemutató 2015. június 12-re várható, míg idehaza már előző nap, június 11-én láthatjuk a mozikban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr687433904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása