Családi vakáción lóbálja hatalmas péniszét Chris Hemsworth
2015. május 09. írta: prominent

Családi vakáción lóbálja hatalmas péniszét Chris Hemsworth

csaladivak.jpg

Újabb őrült utazásra keltek a Családi vakáció című 1983-as film szereplői. A kvázi folytatásban nagy szerepet játszik Hemsworth, hmm.

Talán nincs ember a földkerekségen, kivéve a később születetteket, akik ne látták volna a nyolcvanas évek egyik kultfilmjét, amiben egy család útra kel, hogy élete legnagyobb élményét élje meg a WalleyWorld kalandparkját. Csakhogy ugye sokkal izgalmasabb az odavezető út, mint a helyszín maga. Így hát sor komikusabbnál komikusabb helyzetbe kerültek. Nincs ez másként a folytatásban sem.

csaladi.jpg

Rusty harminckét év után is láthatóan apjára ütött. Merthát már hogy a fenébe lehetne egy nem normális embernek normális gyereke, ugye. Nos, főhősünk egy hihetetlenül vicces, de tényleg, autókalandtúrára viszi kicsinyke kis családját, merthát az ő élményei meghatározóak, így az úticél ismét WalleyWorld. Persze, mint az előzőben, itt is csupa helyzetkomikum szerepel, a szokásos klisékkel. Illetve egy újdonsággal, ekkora péniszt családi mozifilmben még nem láttunk. A trailer alapján a tulajdonosa pedig nem más, mint a Thor sztárja, Chris Hemsworth.

20150508vacation.gif

A Családi vakáció 2 filmben feltűnik Chevy Chase és Beverly D'Angelo is, valamint Christina Applegate és hát a főhős szerepében Leslie Mann-t láthatjuk. A filmet július 29-től játsszák a mozik.

forrás: movieweb

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr367444658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása