Matt Bomer is csatlakozik A hét mesterlövész film remakejéhez
2015. május 15. írta: prominent

Matt Bomer is csatlakozik A hét mesterlövész film remakejéhez

matt_bomer_2012_ew_1.jpg

Igazán csillagos ötös (vagy hetes) sztárparádé lesz látható a klasszikus western feldolgozásában. Charles Bronson is helyettesíthető.

Egyre másra érkeznek a hírek, hogy hollywoodi világsztárok szerepelnek az új A hét mesterlövész című western-filmben. Az 1960-as változat újrafeldolgozásában most feltűnt egy új név, Matt Bomer. Mellette még olyan nagyszerű színészkaliberek kaptak szerepet, mint Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D'Onofrio, Wagner Moura, Haley Bennett és Jason Momoa.

A filmet Antoine Fuqua rendezi. A John Lee Hancock és Nic Pizzolato tollából származó történet akkor kezdődik, amikor egy nő (Bennett) különféle pisztolyhőst fogad fel egy rablólovag vezette tomboló banditacsoport által rettegésben tartott településének védelmére.

Bomer a nő férjét alakítja, aki szembeszegülne a híres-hírhedt banditavezérrel. A produceri feladatokat Roger Birnbaum és Todd Black látja el, míg executive producer lesz Walter Mirisch és Fuqua.

Bomer, aki egyebek mellett számos elismerést kapott az HBO műhelyében megvalósított Igaz szívvel (The Normal Heart) filmért, amiért Golden Globe díjat is kapott, szerepelni fog mint Lady Gaga ellenlábasa az American Horror Story: Hotel című horror-antológia legújabb évadában.

Feltűnik a Magic Mike: XXL könnyed vígjátékában, amit július 1-től játszanak a mozik, valamint Shane Black által rendezett The Nice Guys című thrillerben is feltűnik. A színész az egyik hollywoodi ikon, Montgomery Clift bőrébe bújik az HBO által életre hívott Monty című életrajzi filmben, amit 2016-ban kezdenek forgatni.

forrás: THR

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr357460470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kószák egyike 2015.05.17. 07:51:01

" Charles Bronson is helyettesíthető."

Ez az ami nem igaz. Charles Bronson nem helyettesíthető.
süti beállítások módosítása