Halálos iramban spin-off készülhet
2015. május 18. írta: prominent

Halálos iramban spin-off készülhet

furiousspin.png

A gyorsverdás film újabb részét övező felhajtás után a nyolcadik folytatásról és a lehetséges spin-off készítéséről érkeztek hírek.

Miután a Halálos iramban hetedik folytatása közel van ahhoz, hogy minden idők harmadik legjövedelmezőbb filmjévé váljon, minden szem a nyolcadik részre figyel, amit 2017. április 14-én mutatnak be a mozik. Bár nagyon keveset tudni a nyolcadik epizódról, a minap San Andreasban tartott sajtótájékoztatón Dwayne Johnson megerősítette, hogy visszatér a folytatásban. "Természetesen. Hiszen nem tudok Hobbs nélkül létezni." - fogalmazott a negyvenhárom éves egykori testépítő és profi pankrátor.

És éppen a karaktere körül körvonalazódó történet megfilmesítéséről is csiripelnek a hollywoodi verebek (már ha élnek ott egyáltalán), így Hobbs lenne a készülő Halálos iramban spin-off főszereplője. Nem zárta ezt ki maga Johnson sem.

"Mindannyiunk érdeklődünk ez iránt. Már említés szintjén beszéltünk erről a stúdióval. Szóval, meglátjuk. Úgy látom, hogy a hetedik epizódban kicsit nagyobb teret kapott a karakterem, tehát, mindenképpen van benne potenciál. Ahogy más karakterekben is." - mondta Johnson.

Április közepén már ismertek voltak infómorzsák a Halálos iramban 8 filmről. Annyi kiderült, hogy nagyobb szerepet kap a Kurt Russel által alakított Mr. Senki és a történet New Yorkban játszódna. És részt venne a projektben Luke Evans és Jason Statham is, ahogyan Helen Mirren is a játék része akar lenni.

forrás: collider

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr267469946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.05.19. 13:25:52

nagyon jó hír, minél több filmet Rock-nak.
süti beállítások módosítása