Nem tudni ki rendezi az új Fantasztikus Négyes filmet
2015. május 26. írta: prominent

Nem tudni ki rendezi az új Fantasztikus Négyes filmet

f4.jpg

Még mindig nem tisztázott, ki is dirigál az új filmnél, pedig augusztusban premier. Új előzetes érkezett.

Több információ is napvilágot látott, hogy ki lesz Josh Trank helyettese, és befejezi az új Fantasztikus négyes filmet. Még áprilisban ugyanis arról volt szó, hogy a 20th Century Fox kiebrudalta Josh Trank rendezőt, mivel a viselkedése nem éppen helyzethez illő volt. Sőt, nemcsak megszabadultak tőle, de egyrészt újraforgatást is kértek. Úgy, hogy közben nyáron lesz a film bemutatója.

És már új direktor is ott van a színen, nevezetesen Matthew Vaughn (X-Men: Elsők, Ha/ver), hogy hozza rendbe. Legújabban azonban maga Josh Trank tagadja, hogy eltávolították volna őt a projekttől és továbbra is dolgozik a filmen.

Hogy mi lesz a vége, azt egyelőre nem tudni. Csak annyi bizonyos, hogy nem változtatták meg a Fantasztikus Négyes című film bemutatójának dátumát, ami augusztus 7.

A Miles Teller, Michael B Jordan, Kate Mara, Jamie Bell és Toby Kebbell főszereplésével készült újragondolás történetének középpontjában négy fiatal egy alternatív univerzumba kerül, ahol megismerkednek különleges képességeikkel, s azzal felvértezve kell felvenniük a harcot egy barátból ellenséggé vált gonosztevővel, hogy megmentsék a Földet.

Forrás: peliblog

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr237492282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása