Tiszta adrenalinbomba az új Holtpont film
2015. május 27. írta: prominent

Tiszta adrenalinbomba az új Holtpont film

pointbreakheader.jpg

Hihetetlen akrobatamutatványokkal megspékelt film érkezik a mozikba. Érdemes kivárni! Megérkezett az előzetes.

wbcinemacon0005.jpg

A Warner Bros. Pictures közzétette a Holtpont című 1991-es Patrick Swayze és Keanu Reeves főszereplésével készült újraforgatott film trailerét, amiben  Luke Bracey és Edgar Ramirez játszik.

A történet egy extrém sportok világában játszódik, egy ifjú FBI-ügynökről, Johnny Utah (Bracey) szól, aki beépül egy bűnözői csoportba, amit a karizmatikus Bodhi (Ramirez) vezet. Az atléták egészen különleges módon követnek el bűncselekményeket.

wbcinemacon0004.jpg

A film telistele van merész atletikus mozgásokkal, amit mindezidáig nem láthattunk a moziban. Ezeket a kalandos bravúrokat az adott sportág világ legjobb élsportolói mutatják be. Van itt minden, a nagy hullám szörfözéstől kezdve, a repülő-akrobatikán és maszk nélküli snowboardozáson át egészen a kötél nélküli sziklamászásig és extragyors motorcrossig.

A filmben Édgar Ramírez (Zero Dark Thirty - A Bin Láden hajsza, A Bourne-ultimátum, Carlos) mint Bodhi és  Luke Bracey (G.I. Joe: Megtorlás, November Man) mint Johnny Utah mellett Ray Winstone (Noé, A tégla, Teresa Palmer (Eleven testek) és Delroy Lindo (Szahara, Tolvajtempó) játszik. A Kurt Wimmer (Salt ügynök, Törvénytisztelő polgár) forgatókönyvéből a rendezést Ericson Core (Legyőzhetetlen) vállalta.

pointbreaksmall.jpg

A Holtpont című film karácsonykor érkezik a mozikba.

Forrás: comingsoon.net

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr677495482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hiryu2,01 2015.05.27. 20:35:16

Túltolták, fullba:(

m.o.p. 2015.05.28. 11:49:21

fast&furious öko módban.
süti beállítások módosítása