Vén pacákok tökölőznek a vadonban
2015. május 28. írta: prominent

Vén pacákok tökölőznek a vadonban

27-walk-in-woods_w1200_h630.jpg

Veteránok feszegetik saját határaikat, természetjárásban sem jártasak vacakolnak. Túlélőshow az erdőben! Trailer.

walk.jpg

Mi történik, hogy ha valaki egy nap arra ébred, hogy nincs már elég izgalom az életében, ezért nyugdíjkorban úgy határoz, veszélyes kalandtúrára vetemedik? Így tesz Bill Bryson (Robert Redford) is, aki miután két évtizedet Angliában töltött, visszatér Amerikába. Ott úgy tartja, a legjobb módja közelebb kerülni hazájához, ha vándorutat szervez az Appalache-hegységbe, hogy gyalogosan végigvonuljon a híres túrán, ami alatt több mint három ezer kilométert tesz meg.

Ám mindenre nem egyedül vállalkozik, felkeresi régi barátait, akik közül csak egy, nem éppen legjobb, barát (Nick Nolte) szánja rá magát a kalandokkal és életveszélyes helyzetekkel megspékelt túrára. Az igaz történet alapján készített A walk in the woods című filmben feltűnik Emma Thompson, Mary Steenburgen és Nick Offerman.

poster1.jpg

A Ken Kwapis (Nem kellesz eléggé) által rendezett című kalandfilmet szeptember 2-től játsszák a mozik.

Forrás: comingsoon.net

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr67498604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása