Tátott szájjal nézzük az új James Bondot
2015. június 19. írta: prominent

Tátott szájjal nézzük az új James Bondot

bond-mr-white-quantum-of-solace-daniel-craig.jpg

Soha nem látott akciójelenetekkel támad a 007-es ügynök új bevetése. Kijött egy újabb tv-reklám. Lenyűgöző!

Rövid, mintegy egy perces, ám annál sokatmondóbb kis ízelítő jelent meg a James Bond: Spectre című filmből. A Sony Pictures és az MGM közös projektje igazán látványosnak ígérkezik. A filmben Bond múltjából előkerül egy titkosított üzenet, amin keresztül eljut egy igazán vészjóslóan brutális szervezethez. Míg M politikai csatározásoknak van kitéve, hogy életben tartsa a titkos ügynökséget, Bondnak mindent meg kell mozgatnia, hogy felfedje a Spectre-t rejtő szörnyű igazságot.

A Daniel Craig főszereplésével készült Spectre filmet ismét Sam Mendes (Skyfall) rendezte és november 6-án érkezik a mozikba.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr457557680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.06.20. 06:56:54

Úgy ágyazd már be a videót,hogy induljon is!

carcosa 2015.06.20. 09:00:59

Mégis mi olyan rettenetesen lenyűgöző ebben a trailerben, amitől nem térsz magadhoz, prominent? Kocsi, tűz, bomba, Bond, Bellucci..mit nem bírtál feldolgozni az 1 percből amit nem láttál még ezelőtt?
Nem érzed egy kicsit szenzációhajhásznak a címet? "Tátott szájjal...":) csukd be...
life.hu....
süti beállítások módosítása